Hüvelyesek

Mind a(z) 10 találat megjelenítve

  • Csicseriborsó

    A csicseriborsó átlagos kémiai összetétele szárazanyagra vonatkoztatva: 40-45% szénhidrát, 22-25% fehérje (0,214 g metionin, 0,944 lizin 100 g szárzanyagban), 5% olaj, 3% hamu, 0,2% Ca, 0,3% P. Emészthetősége jó, 76-78%-s. Gyógyászati szempontból is érdekes növény: diabetikus hatású. A kén tartalmú aminosavakon kívül minden esszenciális aminosavat tartalmaz. Fontos még magas keményítő tartalma. Étkezési rostokban gazdag. Táplálkozás […]

    340 Ft
  • Csicseriborsó 250 gr

    470 Ft
  • Fehér gyöngybab 500 gr

    530 Ft
  • Nagymagvú Lencse

    330 Ft
  • Sárga lencse

    Az indiai konyhában közkedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk pástétomnak, köretnek, salátához, leveshez. Kiszerelés: 250 g, 500 g

    390 Ft
  • Sárgaborsó

    190 Ft
  • Tarkabab

    460 Ft
  • Vörösbab 500 gr

    640 Ft
  • Vöröslencse 250 gr

    Allergének a termékben: nincs Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1432 kJ (342 kcal) Zsír 1,4 g -amelyből telített zsírsavak 0 g Szénhidrát 55 g -amelyből cukrok 4,6 g Fehérje 26,6 g Rost 1,5 g Só 0,005 g Felhasználási javaslat: Elkészítése: válogatás és átmosás után 15 perces főzéssel. Előáztatást nem igényel. Tárolás: száraz, hűvös helyen […]

    350 Ft
  • Vöröslencse 500 gr

    Átlagos tápérték/100 gr Energiatartalom: 1503 KJ, 358 Kcal Fehérje:24 gr, Szénhidrát:63 gr Cukrok: 0 gr, Zsír: 2,17 gr, amelyből telített 0 gr, Élelmi rost: 10,8 gr, Nátrium:0,7 gr A vöröslencse növény a Közel-Keletről származik. Ott sok ezer évvel ezelőtt is termesztették már. Nagyon sokféleképpen tálalható magas tápértékű élelmiszer. Előnyei a lencsék közt: – A vöröslencsét […]

    450 Ft