Egyéb

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

  • ÉDEN PRÉMIUM aszkorbinsav 250 g

    Összetevők: aszkorbinsav Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz). Az egyik legfontosabb antioxidánsról beszélhetünk, hiszen nagy mértékben megakadályozza a szerveztünk számára káros szabadgyökök kialakulását. Az aszkorbinsavat testünk azonban nem képes önmagától előállítani, így fontos, hogy étkezésünk során biztosítsuk annak rendszeres […]

    2,059 Ft
  • ÉDEN PRÉMIUM Pektin 100 g

    Természetes zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez. A pektin használatával kevesebb cukorral, rövidebb főzési idővel készülhetnek a dzsemek, így ízük gyümölcsösebb marad. A rövid főzési időnek köszönhetően kevésbé károsodik a felhasznált alapanyag vitamin és ásványi anyag tartalma. A pektin egy heteropoliszacharid (szénhidrátokkal rokon vegyület), melyet a magasabb rendű szárazföldi növények (húsos gyümölcsök, például alma, […]

    2,359 Ft
  • ÉDEN PRÉMIUM Útifű maghéj 100 g

    A szervezet és az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges a megfelelő rost mennyiség fogyasztása. A rost segít az élelmiszerekben található fontos tápanyagok felszívódását, azonban a legtöbb ember jóval kevesebb rostot fogyaszt napi szinten, mint amennyi ideális volna. Az útifű maghéj egy alapvetően gluténmentes, természetes, növényi, vízben oldódó rost, mely folyadékkal keveredve nyálkás gélt képez ezáltal segítheti az […]

    1,039 Ft
  • SZAFI REFORM ÉTKEZÉSI CITROMSAV 500G

    A citromsavat az élelmiszerek gyártásához régóta használják. Az Európai Unióban használatos E-számok szerinti kódja: E330. Savanyúságot adó és szabályozó tulajdonsága révén előszeretettel használják föl üdítőitalok, gyümölcslevek, édességek, lekvárok, dzsemek ízesítéséhez. Emulgeáló hatását a jégkrémek gyártásakor a zsírok kiválásának megakadályozására használják föl, de a karamell kikristályosodását is gátolja. Antioxidánsként a citromsavat gyakran alkalmazzák az élelmiszerek, például […]

    1,649 Ft
  • SZAFI REFORM ÉTKEZÉSI SZÓDABIKARBÓNA 500G

    Összetevők: nátrium-hidrogén-karbonát Az étkezési szódabikarbóna az egyik legismertebb konyhai adalékanyag, tulajdonképpen a nátrium-hidrogén-karbonát elnevezésű vegyület hétköznapi neve. A fehér, kristályos szemcséjű alapanyaggal leggyakrabban finomított por formájában találkozunk. A sütőpor egy háziasszony számára nem ismeretlen, azt azonban kevesen tudják, hogy fő alkotó elemét, a szódabikarbónát milyen régóta és mennyi dologra használták őseink. A népi bölcsességek szerint […]

    569 Ft
  • Szafi Reform gluténmentes szénhidrát-csökkentett termékekhez rostkeverék 500 g

    Rostban gazdag gluténmentes, ízesítés nélküli natúr rostkeverék, amelyet más lisztekhez adagolva jelentősen csökkenthetjük a készétel szénhidráttartalmát. Készíthető belőle bármilyen kenyérféle, péksütemény, piskóta, kalács stb… Összetevők: Bambuszrost, útifűmaghéj, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), sűrítő anyag (konjak gumi).   Átlagos tápérték 100g lisztkeverékben 100 g kész kenyérben* energia: 785 kJ / 196 kcal 523 kJ / 127 kcal zsír: 0,5 g […]

    3,849 Ft
  • SZAFI REFORM KAROBPOR 250G

    Kakaó helyettesítésére használható, az arra érzékenyek számára. Más karobporokkal szemben nagyon finom édes ízű, nem keserű! Átlagos tápérték 100 g termékben Energia 1194 kJ (286 kcal) Zsír: 0,5 g  – amelyből telített zsírsavak 0,1 g Szénhidrát: 43,9 g  – amelyből cukrok* 30 g Rost 43,8 g Fehérje 4,6 g Só 0,03 g * természetesen előforduló […]

    719 Ft