Egyéb

1–12 termék, összesen 29 db

  • Akció!

    Agar-agar

    Az állati eredetű zselatint teljes mértékben helyettesíti, annak növényi alternatívája. Készül tengeri algából, melyet a napon megszárítanak, extrahálnak, majd mechanikai úton préselnek, és finom porrá őrölnek. A kíméletes eljárás során az algában lévő ásványi anyagok, zsírsavak és jód megmarad. Koleszterinmentes kötőanyag, melegen oldható, hideg állapotban zselésedik. Felhasználható szószok, dzsemek, desszertek sűrítésére, hidegtálak készítéséhez, illetve kozmetikai […]

    1,830 Ft
  • Akció!

    Aszkorbinsav

    Összetevők: aszkorbinsav Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz). Az egyik legfontosabb antioxidánsról beszélhetünk, hiszen nagy mértékben megakadályozza a szerveztünk számára káros szabadgyökök kialakulását. Az aszkorbinsavat testünk azonban nem képes önmagától előállítani, így fontos, hogy étkezésünk során biztosítsuk annak rendszeres […]

    1,690 Ft
  • Akció!

    Aszkorbinsav

    Megőrzi a gyümölcs eredeti színét! GMO MENTES Gyógyszerkönyvi minőség, magas felszívódási arány! Antioxidáns, nem tartalmaz allergén anyagot, és genetikailag módosított anyagot! ÖSSZETEVŐK: 100 % L-aszkorbinsav TÁPÉRTÉK: Energia: 0 kJ/0kcal, zsír: 0 g ebből telített: 0 g, szénhidrát: 0 g ebből cukrok: 0 g, rost:0 g, fehérje: 0g, só:0,0 g

    1,790 Ft
  • Bambuszrost

    ÖSSZETEVŐK: 100 % bambuszrost TÁPÉRTÉK: Energia: 767 kJ/192kcal, zsír: 0,0 g ebből telített: 0 g, szénhidrát: 0,1 g ebből cukrok: 0,1 g, rost: 95,0 g, fehérje: 0,1g só: 0,20 g LEÍRÁS: ajánljuk joghurtba, főzelék besűrítéshez vagy süteményekbe, ahol a liszt 10 %-át kiváltva szénhidrát csökkentéshez és rosttartalom növeléshez használható, valamint a tészta állagát is javítja. […]

    850 Ft
  • Borsófehérje kocka

    A texturált borsófehérje kocka forradalmasítja a növényi táplálkozásról eddig alkotott képet. Végre egy szuper növényi alternatíva a kockázott hús helyettesítésére adalékanyagok nélkül. A kocka tömegének háromszoros mennyiségű folyadékot vesz fel és felhasználásának szinte csupán a képzelet szab határt. Semleges alapíze révén kiválóan fűszerezhető, a pácolás során remekül felveszi az ízeket. Magas fehérjetartalma révén hozzájárulhat a […]

    550 Ft
  • Búzasikér (szejtán) 250 g

    Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1587 kJ (379 kcal) Zsír 2 g -amelyből telített zsírsavak 2 g Szénhidrát 5,8 g -amelyből cukrok 0 g Fehérje 82 g Só 0 g Felhasználási javaslat: Felhasználható kenyérsütőgéppel vagy hagyományos módon készült pékáruhoz a liszt sikértartalmának növelésére. (Adagolás: 1 ek/500 g). Búzahús készítése: A búzahúsport meleg vízzel összekeverjük, […]

    460 Ft
  • Búzasikér (szejtán) 500 gr

    Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1587 kJ (379 kcal) Zsír 2 g -amelyből telített zsírsavak 2 g Szénhidrát 5,8 g -amelyből cukrok 0 g Fehérje 82 g Só 0 g Felhasználási javaslat: Felhasználható kenyérsütőgéppel vagy hagyományos módon készült pékáruhoz a liszt sikértartalmának növelésére. (Adagolás: 1 ek/500 g). Búzahús készítése: A búzahúsport meleg vízzel összekeverjük, […]

    710 Ft
  • Dia-Wellness Vízben oldódó vegán élelmi rost

    ÖSSZETEVŐK: élelmi rost, inulin, vitamin C TÁPÉRTÉK: Energia: 892 kJ/220kcal, zsír: 0 g ebből telített: 0 g, szénhidrát: 13,2 g ebből cukrok:6,2 g, rost:83,5 g, fehérje: 0g, só:0,05 g vitamin C: 50 mg NRV 62 % LEÍRÁS: vízben könnyen oldódó, a benne lévő inulin a bélflóra egyensúlyát javítja, probiotikus tulajdonságokkal rendelkezik, a rosttal együtt elősegítheti […]

    1,130 Ft
  • Élelmi rost főzéshez

    A fehérje hozzájárul a normál csontozat fenntartásához. ÖSSZETEVŐK: hidrolizált kollagén 50 %, sűrítőanyag. nyílgyökérliszt, konyak-gumi, szentjánoskenyérmagliszt TÁPÉRTÉK: Energia: 1526 kJ/360kcal, zsír: 0,1 g ebből telített: 0 g, szénhidrát:41,0 g ebből cukrok:0,0 g, rost:6,7 g, fehérje: 45,4 g, só:0,00 g LEÍRÁS: A termékben lévő rost sűrítő, vízmegkötő tulajdonsága révén fogyasztás után teltség érzetet okoz. Rántás helyett, […]

    2,900 Ft
  • Élelmi rost sütéshez

    Nagyobb folyadékmennyiség fogyasztása ajánlott. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Figyeljen a kiegyensúlyozott táplálkozásra. ÖSSZETEVŐK: Összetevők: bambuszrost, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, enzimek, vitamin C (L-aszkorbinsav) TÁPÉRTÉK: Átlagos tápérték 100 g termékben: energia: 838 kj/200 kcal, zsír: 0,2 g, szénhidrát: 3,7 g, amelyből cukrok: 0,1 g, rost: 90,7 g, só: 0,18 g, vitamin C: 50 mg NRV […]

    1,100 Ft
  • Karob por

    Paleo étrendbe illeszthető . A kakaóval ellentétben nem tartalmaz serkentő alkaloidot. ÖSSZETEVŐK: 100% karob por TÁPANYAG: Energia: 1067 kJ/ 254 kcal, zsír: 0,5 g ebből telített: 0,0 g, szénhidrát: 26,3 g ebből cukrok: 9,8 g, rost: 62,6 g, fehérje: 5,0 g, só: 0 g HASZNÁLATA: Felhasználható kakaó helyettesítésére, csokoládés és kakaós édességek készítéséhez, valamint gyümölcslevek, […]

    920 Ft
  • Pektin

    Természetes zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez. A pektin használatával kevesebb cukorral, rövidebb főzési idővel készülhetnek a dzsemek, így ízük gyümölcsösebb marad. A rövid főzési időnek köszönhetően kevésbé károsodik a felhasznált alapanyag vitamin és ásványi anyag tartalma. A pektin egy heteropoliszacharid (szénhidrátokkal rokon vegyület), melyet a magasabb rendű szárazföldi növények (húsos gyümölcsök, például alma, […]

    1,790 Ft