Egyéb

1–12 termék, összesen 26 db

  • ATAISZ SIKÉRPOR (SZEJTÁN) 500G

    Búzahús, szejtán készítéséhez, kenyérsütéshez… A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője, a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve: sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér, vagy más péktermék sütés utáni magasságát. A sütés előtt a liszthez kevert búzasikér, nagyban hozzájárulhat munkánk sikerességéhez. (0,5 kg liszthez kb. 1 csapott evőkanál.) Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben: Energiatartalom: 1510 KJ/ […]

    1,859 Ft
  • Bambuszrost

    ÖSSZETEVŐK: 100 % bambuszrost TÁPÉRTÉK: Energia: 767 kJ/192kcal, zsír: 0,0 g ebből telített: 0 g, szénhidrát: 0,1 g ebből cukrok: 0,1 g, rost: 95,0 g, fehérje: 0,1g só: 0,20 g LEÍRÁS: ajánljuk joghurtba, főzelék besűrítéshez vagy süteményekbe, ahol a liszt 10 %-át kiváltva szénhidrát csökkentéshez és rosttartalom növeléshez használható, valamint a tészta állagát is javítja. […]

    850 Ft
  • Akció!
    TOP ÁR

    BENEFITT L-ASZKORBINSAV 500G

    Összetevők: L-aszkorbinsav Felhasználás: Sütéshez, főzéshez: befőttek, savanyúságok, lekvárok készítésénél 5 kg hőkezelt késztermékhez adjon 1 evőkanál (5 g) aszkorbinsavat. Vitaminpótlásra fogyasszon naponta 1 lapos teáskanál (1g) egy pohár gyümölcslében, teában oldva, lehetőleg étkezés után Tárolás: szobahőmérsékleten  

    2,699 Ft
  • BENEFITT PEKTIN 100G

    Kevesebb cukor, rövidebb főzési idő Nagy duzzadóképességű természetes anyag gyümölcs alapú lekvárok, zselék, vagy akár zöldséges aszpikok elkészítéséhez. Rövidebb főzési időt, gazdaságosabb cukorfelhasználást tesz lehetővé. Felhasználás: 100 g pektin 18-20 kg gyümölcshöz elegendő. A főzési folyamat végén keverje el a szükséges mennyiséget a lekvár készítéséhez szánt cukorral, majd 5-10 percig forralja át újra a teljes […]

    1,849 Ft
  • DABUR PIROS RÓZSAVÍZ 250ML

    Leírás: Különleges kézzel szedett piros rózsaszirmok olajából készült igen finom esszencia. Széles körben alkalmazzák illatosító és lemosó szerként a kényes területek, például a szemkörnyék finom bőrének lemosására. Az arc bőrére gyakorolt tonizáló hatása is egyedülálló. A rózsaolaj gyógyhatása is ismert, mivel görcsök, gyomorpanaszok esetén, illetve máj- és epebántalmak csillapítására is alkalmas. Az olaj jótékonyan hat […]

    1,790 Ft
  • DÉNES NATURA Búzasikér (szejtán) 250 g

    Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1587 kJ (379 kcal) Zsír 2 g -amelyből telített zsírsavak 2 g Szénhidrát 5,8 g -amelyből cukrok 0 g Fehérje 82 g Só 0 g Felhasználási javaslat: Felhasználható kenyérsütőgéppel vagy hagyományos módon készült pékáruhoz a liszt sikértartalmának növelésére. (Adagolás: 1 ek/500 g). Búzahús készítése: A búzahúsport meleg vízzel összekeverjük, […]

    749 Ft
  • DÉNES NATURA BÚZASIKÉR (SZEJTÁN) 500G

    Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1587 kJ (379 kcal) Zsír 2 g -amelyből telített zsírsavak 2 g Szénhidrát 5,8 g -amelyből cukrok 0 g Fehérje 82 g Só 0 g Felhasználási javaslat: Felhasználható kenyérsütőgéppel vagy hagyományos módon készült pékáruhoz a liszt sikértartalmának növelésére. (Adagolás: 1 ek/500 g). Búzahús készítése: A búzahúsport meleg vízzel összekeverjük, […]

    1,889 Ft
  • ÉDEN PRÉMIUM Agar-agar 100 g

    Az állati eredetű zselatint teljes mértékben helyettesíti, annak növényi alternatívája. Készül tengeri algából, melyet a napon megszárítanak, extrahálnak, majd mechanikai úton préselnek, és finom porrá őrölnek. A kíméletes eljárás során az algában lévő ásványi anyagok, zsírsavak és jód megmarad. Koleszterinmentes kötőanyag, melegen oldható, hideg állapotban zselésedik. Felhasználható szószok, dzsemek, desszertek sűrítésére, hidegtálak készítéséhez, illetve kozmetikai […]

    2,359 Ft
  • ÉDEN PRÉMIUM aszkorbinsav 250 g

    Összetevők: aszkorbinsav Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz). Az egyik legfontosabb antioxidánsról beszélhetünk, hiszen nagy mértékben megakadályozza a szerveztünk számára káros szabadgyökök kialakulását. Az aszkorbinsavat testünk azonban nem képes önmagától előállítani, így fontos, hogy étkezésünk során biztosítsuk annak rendszeres […]

    2,059 Ft
  • ÉDEN PRÉMIUM Borsófehérje kocka 100 g

    A texturált borsófehérje kocka forradalmasítja a növényi táplálkozásról eddig alkotott képet. Végre egy szuper növényi alternatíva a kockázott hús helyettesítésére adalékanyagok nélkül. A kocka tömegének háromszoros mennyiségű folyadékot vesz fel és felhasználásának szinte csupán a képzelet szab határt. Semleges alapíze révén kiválóan fűszerezhető, a pácolás során remekül felveszi az ízeket. Magas fehérjetartalma révén hozzájárulhat a […]

    669 Ft
  • ÉDEN PRÉMIUM Pektin 100 g

    Természetes zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez. A pektin használatával kevesebb cukorral, rövidebb főzési idővel készülhetnek a dzsemek, így ízük gyümölcsösebb marad. A rövid főzési időnek köszönhetően kevésbé károsodik a felhasznált alapanyag vitamin és ásványi anyag tartalma. A pektin egy heteropoliszacharid (szénhidrátokkal rokon vegyület), melyet a magasabb rendű szárazföldi növények (húsos gyümölcsök, például alma, […]

    2,359 Ft
  • ÉDEN PRÉMIUM Útifű maghéj 100 g

    A szervezet és az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges a megfelelő rost mennyiség fogyasztása. A rost segít az élelmiszerekben található fontos tápanyagok felszívódását, azonban a legtöbb ember jóval kevesebb rostot fogyaszt napi szinten, mint amennyi ideális volna. Az útifű maghéj egy alapvetően gluténmentes, természetes, növényi, vízben oldódó rost, mely folyadékkal keveredve nyálkás gélt képez ezáltal segítheti az […]

    1,039 Ft