LIQUICOLL CUKORMENTES KOLLAGÉNITAL MANGÓ ÍZŰ 500ML

LIQUICOLL CUKORMENTES KOLLAGÉNITAL MANGÓ ÍZŰ 500ML

499 Ft

Kategóriák: , Címkék: , Product ID: 11971

Leírás

Természetes összetevőket tartalmazó víz,hidrolizált kollagén PEPTÁN,savanyúságot szabályzó anyag:Citromsav,Antioxidáns:C-vitamin,aroma,Természetes szinezék: karotinok.Tartósítószer: Kálium -szorbát ,Nátrium benzoát , Édesítőszer:szukralóz,szteviol-glikozid

Liquicoll kollagénes ital,Steviával, 5 ízben, természtes ásványi anyagokkal, pasztörizálva. Minimum 2500 mg peptán kollagén, 0% cukor,0% aszpartam, természetes színezék. A LiquiColl-ban található, Peptán vagyis Peptid-kollagén bír a legmagasabb biológiai hasznosulási értékkel, hozzáadott C-vitaminnal készül(100 mg) , hogy mindenképpen be is épüljön szervezetünkbe.
Száraz, hűvös helyen tartandó.

A kollagén a szervezet egyik legfontosabb építőkockája a fehérjék mintegy 30%-t teszi ki a szervezetben. A LiquiColl-ban található, Peptan vagyis kollagén peptid bír a legmagasabb biológiai hasznosulási értékkel, hozzáadott C-vitaminnal teszünk azért hogy mindenképpen be is épüljön szervezetünkbe. Más kollagén források sajnos nem optimális felszívódással és hasznosulással bírnak. A kollagén bevitel esszenciális az egészséges öregedéshez, a bőr, izmok, ízületek, porcok kötőszövetek egészségének megőrzéséhez.

Más kollagén termékekkel szemben színtelen, szagtalan a kollagén peptid és nem okoz gyomorpanaszokat. A peptan egyes kutatásokban 6 hónap alatt 32%-al csökkentette az ízületi diszkomfort érzését. A kollagén jelentőségét mindig is ismerte a szépségipar. Azonban most a kollagén peptid megjelenésével új irányt vesz a bőr egészségének megőrzése, hiszen nem csak lokális krémek formájában kapható módon érhetünk el változást, hanem teljes szervezetben sejt szinten! A legújabb kutatások még egy új szervet is felfedeztek amely szinte csak kollagénből tevődik össze. Várhatóan nagyon meg fog emelkedni a kollagén termékek népszerűsége.

Sportolók számára mit ad a kollagén peptid: gyorsabb regeneráció, gyorsabb izomépülés, erősebb izomkontrakció, növekedő teljesítmény, sérülés megelőzés.

További információk

Súly / űrtartalom

500 ml