LIQUICOLL CUKORMENTES KOLLAGÉNITAL EPER ÍZŰ 500ML

LIQUICOLL CUKORMENTES KOLLAGÉNITAL EPER ÍZŰ 500ML

565 Ft

Kategóriák: , Product ID: 11076

Leírás

LIQUICOLL CUKORMENTES KOLLAGÉNITAL EPER ÍZŰ 500ML

Természetes összetevőket tartalmazó víz,hidrolizált kollagén PEPTÁN,savanyúságot szabályzó anyag:Citromsav,Antioxidáns:C-vitamin,aroma,Természetes szinezék:feketerépa sűrítmény.Tartósítószer: Kálium -szorbát ,Nátrium benzoát , Édesítőszer:szukralóz,szteviol-glikozid

Liquicoll kollagénes ital,Steviával, 5 ízben, természtes ásványi anyagokkal, pasztörizálva. Minimum 2500 mg peptán kollagén, 0% cukor,0% aszpartam, természetes színezék. A LiquiColl-ban található, Peptán vagyis Peptid-kollagén bír a legmagasabb biológiai hasznosulási értékkel, hozzáadott C-vitaminnal készül(100 mg) , hogy mindenképpen be is épüljön szervezetünkbe.
Száraz, hűvös helyen tartandó.

Liquicoll kollagénes ital steviával. Eper ízesítésű, természetes ásványi anyagokat tartalmazó, pasztörizált ital.

Liquicoll – Egészség, Fiatalság, Rugalmasság

  • minimum 2500 mg kollagén
  • 0% cukortaltalom
  • 0 % aszpartám
  • ásványi anyagok

A kollagén a szervezet egyik legfontosabb építőkockája a fehérjék mintegy 30%-t teszi ki a szervezetben. A kollagén bevitel esszenciális az egészséges öregedéshez, a bőr, izmok, ízületek, porcok kötőszövetek egészségének megőrzéséhez.
Színtelen, szagtalan és nem okoz gyomorpanaszokat.

A LiquiColl ban található, Peptan vagyis kollagén peptid bír a legmagasabb biológiai hasznosulási értékkel, hozzáadott C-vitaminnal teszünk azért, hogy mindenképpen be is épüljön szervezetünkbe.
Más kollagén források sajnos nem optimális felszívódással és hasznosulással bírnak.

Tápérték (Kcal): 1,84