Packeta útmutató

Mi az a Packeta.hu?

A Packeta Group egy logisztikai szolgáltatásokat kínáló globális cégcsoport. Cégünk nem csak házhozszállítást kínál több mint 70 futárszolgálattal együttműködve, de több száz pontból álló átvevő hálózatot is üzemeltet Magyarországon, ahova már nettó 650 Ft-tól küldhet csomagokat. Mindezt nem csak hazánkban, de Csehországban, Szlovákiában és Romániában is. Használja ki a lehetőséget és spóroljon kiszállítási költségein akár több száz Ft-ot csomagonként vagy akár százezreket havonta.

Hogyan kézbesítünk?

A Packeta az átvevőhelyekre, de akár közvetlenül a kiszállítási címre is szállít az ügyfeleknek, több mint 32 000 webshopból. 2019-től vállalatunk természetes személyek közötti kiszállítást is kínál, mobilapplikáción keresztül a Csomagok egymás között szolgáltatásnak köszönhetően, amely hazánkban 2021-ben vált elérhetővé.

A hagyományos átvevőhelyeken kívül a Packeta-val feladott csomagot már az Z-BOX önkiszolgáló csomagautomatáiból, vagy a robotikus Z-BOT átvevőhelyen is átveheti. Az új technológiák a Packeta védjegyei. Ezért a Packeta márka nem csak Csehországban, de hanzánkban is a logisztikai trendek meghatározó szereplőjévé vált, és teljesen más dimenzióba helyezi az e-kereskedelmet.

Vállalatunk nemcsak hazánkban, de Szlovákiában, Németországban, Csehországban, Lengyelországban, Romániában és az Egyesült Arab Emirátusokban is megtalálható és a Packeta Group részeként működik. Azonban a további terjeszkedés is folyamatban van. A Packeta vállalat célja egy globális digitális logisztikai platform létrehozása.

Kapcsolat
Szívesen segítünk Önnek a csomagok feladásában, átvételében, vagy egy csomag reklamációjának benyújtásában, illetve segítünk megtalálni a kívánt átvevőhelyet.
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Ügyfélszolgálat