A kókuszliszt szárított és zsírtalanított kókuszhúsból készül Tiszta kókuszlisztből vegyszermentesen, hagyományos módon, hidegen kisajtoljuk az olajat, ami lehetővé teszi, hogy lisztté őrölhessük. Ennek a műveletnek az eredményeként kiváló konyhai alapanyagot kínálhatunk, mely vitaminokban és rostokban gazdag. Nyomokban szezámmagot, mandulát és dióféléket tartalmazhat. A kókuszliszt szárított és zsírtalanított kókuszhúsból készül Tiszta kókuszlisztből vegyszermentesen, hagyományos módon, hidegen kisajtoljuk az olajat, […]
A kókuszliszt szárított és zsírtalanított kókuszhúsból készül. Tiszta kókuszlisztből vegyszermentesen, hagyományos módon, hidegen kisajtoljuk az olajat, ami lehetővé teszi, hogy lisztté őrölhessük. Ennek a műveletnek az eredményeként kiváló konyhai alapanyagot kínálhatunk, mely vitaminokban és rostokban gazdag. Nyomokban szezámmagot, mandulát és dióféléket tartalmazhat. Származási hely: Indonézia E termék elsősorban a paleolit táplálkozás megkönnyítésére jött létre, de más allergéneket kerülő […]
A földi mandula neve félreértésre adhat okot, hiszen nincs köze a valódi mandulához vagy dióhoz, nem csonthéjas és nem is fán terem. A földben kell keresni gumócskáit, melyeknek íze édeskésen mandulás. Gluténmentessége és könnyű emészthetősége miatt lisztérzékenyek, roboráló diétán lévők, emésztőszervi és bélműködési zavarokkal küzdők is fogyaszthatják.
A babérlevél alkalmazási területei: ételekbe fűszerként (a babért a főzés utolsó szakaszában rakjuk ételeinkbe, mivel ha túl korán alkalmazzuk, kesernyéssé teszi az ételt) teaként fogyasztva: 10 g szárított levelet 1 liter vízben megfőzünk majd állni hagyjuk 10 percig, leszűrjük és napi 2-3 csészényit fogyasztunk belőle olajos kivonat (belsőleg napi 2 mokkáskanál, külsőleg nagyon vékonyan ízületekbe […]
A földi mandula neve félreértésre adhat okot, hiszen nincs köze a valódi mandulához vagy dióhoz, nem csonthéjas és nem is fán terem. A földben kell keresni gumócskáit, melyeknek íze édeskésen mandulás. Gluténmentessége és könnyű emészthetősége miatt lisztérzékenyek, roboráló diétán lévők, emésztőszervi és bélműködési zavarokkal küzdők is fogyaszthatják. Mi is a földi mandula? A földi mandula, […]
Homoktövismag finomra őrölve. A homoktövismagliszt tartalmazza a homoktövisben található vitaminokat, nyomelemeket és ásványi anyagokat. Magas az A- és az E-vitamin tartalma, immunerősítő hatású és rostokban gazdag. Összetevők: 100% homoktövismag őrlemény Származási hely: Magyarország Felhasználás: Hozzáadhatjuk süteményekhez, édességekhez.
Csipkebogyómag finomra őrölve. A csipkebogyómagliszt tartalmazza a csipkebogyóban található vitaminokat, nyomelemeket és ásványi anyagokat. Magas a C-vitamin tartalma, immunerősítő és gyulladásgátló hatású és megkönnyíti a emésztést. Kellemes, savanykás ízű. Összetevők: 100% csipkebogyómag őrlemény Származási hely: Magyarország Felhasználás: Fogyaszthatjuk joghurtba, vagy gyümölcslébe keverve. Kiváló alapanyaga lehet édességeknek, süteményeknek. Adatok
Az útifű maghéj alkalmas mind közvetlen felhasználásra, mind italokba keverve (víz, tea, gyümölcslé), mind ételekbe keverve, azok sűrítésére is (levesek, főzelékek, stb.) Rendszeres, vagy kúraszerű fogyasztása esetén sem alakul ki hozzászokás. Megfelelő rost mennyiség fogyasztása biztosítja szervezetének a megfelelő kiválasztást, ami az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges, valamint biztosítja a szervezet számára az élelmiszerekben található minden […]
Szűrt kókuszolaj A kókuszolaj vagy másik nevén a kókuszzsír a kókuszpálma érett húsának megszárításából és kisajtolásából nyert zsiradék. Nemcsak fogyasztásra alkalmas, hanem gyógyszerként, gyógyhatású készítményként is kiváló, remek kozmetikai alapanyag, sőt az ipar számára is nélkülözhetetlen. A kókuszolaj legnagyobb részt közepes szénláncú zsírsavjainak köszönheti számos játékony hatását. A laurin –és kaprilsav mellett megtaláljuk még a […]