A fahéj nemcsak különleges íze, hanem a vércukorszintre gyakorolt kedvező hatása miatt is a tudatosan táplálkozók kedvenc fűszerei közé tartozik. A fahéj ráadásul baktériumölő tulajdonsága miatt támogatja az immunvédekezésünket. Receptötlettel a csomagoláson! Összetevők: Xilit, őrölt fahéj Átlagos tápérték 100g termékben Energia 240kcal/100KJ Fehérje 0g Zsír 0g Élelmi rost 0 g Szénhidrát 94 g ebből poliolok (xilit) 94 g […]
Egyedülállóan magas, 80%-os gyümölcstartalmú lekvárjaink különlegessége, hogy nem gyümölcskeverékből, hanem kizárólag szamócából, meggyből és sárgabarackból készülnek (nem tartalmaznak más, hozzáadott gyümölcsöket sűrítés céljából). A kizárólag csak természetes összetevőket tartalmazó lekvárjaink tartósítószer nélkül kerülnek az üvegekbe Összetevők: szamóca, xilit, citrom sűrítmény, pektin Átlagos tápérték 100g termékben Energia 107 kcal/445KJ Fehérje 0,83 g Zsír 0,37 g Élelmi […]
Egyedülállóan magas, 80%-os gyümölcstartalmú lekvárjaink különlegessége, hogy nem gyümölcskeverékből, hanem kizárólag szamócából, meggyből és sárgabarackból készülnek (nem tartalmaznak más, hozzáadott gyümölcsöket sűrítés céljából). A kizárólag csak természetes összetevőket tartalmazó lekvárjaink tartósítószer nélkül kerülnek az üvegekbe Összetevők: sárgabarack, xilit, citrom sűrítmény, pektin Átlagos tápérték (100g termékben): Energia: 96 kcal/401KJ Fehérje: 0,83 g Zsír: 0,13 g Élelmi rost: […]
Nyírfacukor meggy lekvár 230 g Egyedülállóan magas, 80%-os gyümölcstartalmú lekvárjaink különlegessége, hogy nem gyümölcskeverékből, hanem kizárólag szamócából, meggyből és sárgabarackból készülnek (nem tartalmaznak más, hozzáadott gyümölcsöket sűrítés céljából). A kizárólag csak természetes összetevőket tartalmazó lekvárjaink tartósítószer nélkül kerülnek az üvegekbe Összetevők: meggy, xilit, citrom sűrítmény, pektin Átlagos tápérték 100g termékben Energia 117 kcal/490KJ Fehérje 0,73 […]