Húsok, illetve indiai ételek készítéséhez használt fűszerkeverék. Nettó tömeg 20 gramm Összetevők paprika, fokhagyma, koriander, chili, római kömény, garam masala, gyömbér
Fehér-, fekete-, zöldbors és rózsabors keveréke. Őrlőbe vagy mozsárba szórva nagyon jól használható bármilyen ételhez. Összetevők: feketebors, fehérbors, zöldbors, rózsabors
Indiai fűszerkeverék A híres Panch Phoron melyet megpirítva és őrölve tehetünk a készülő ételhez. Jól illik lencsés, zöldséges ragukhoz. Nettó tömeg 20 gramm Összetevők mustármag, görögszéna, édeskömény, nigella, római kömény Származási hely Magyarország Ajánljuk Lencsés, zöldséges, indiai jellegű ételekhez.
Indiai fűszerkeverék A híres Panch Phoron melyet megpirítva és őrölve tehetünk a készülő ételhez. Jól illik lencsés, zöldséges ragukhoz. Nettó tömeg 20 gramm Összetevők mustármag, görögszéna, édeskömény, nigella, római kömény Származási hely Magyarország Ajánljuk Lencsés, zöldséges, indiai jellegű ételekhez. Forrás: gyártó / forgalmazó – 2017 augusztus
A narancs külső, vékony rétegben lehámozott és porrá őrölt sárga héja, amelyet sokféle célra használnak. Az édesiparban és a háztartásokban is gyakran alkalmazott, enyhén kesernyés, kellemes narancs illatú, kedvelt fűszer, amelyet különféle süteményekbe, poharas krémekbe, italokba tesznek. Nettó tömeg 10 gramm Összetevők narancshéj Származási hely Spanyolország Ajánljuk Süteményekbe, desszertekbe
Ha szeretnénk az ételnek némi füstös jelleget adni, de nincs kéznél a grill, akkor jó hasznát vesszük ennek a paprikának. Nettó tömeg 20 gramm Összetevők füstölt fűszerpaprika Származási hely Szabó Péter, Bátya